Naar de inhoud
Calcurabouw
Gratis proberen
Functies / Beveiliging & privacy
Je hele team

Beveiliging & privacy

Wie erin kan, waar je bent ingelogd en waar je gegevens staan.

Een login is van één persoon, met tweestapsverificatie als je dat wilt en een overzicht van de apparaten waarop je bent ingelogd. Elk account heeft een eigen database, de gegevens van je klanten staan daarin versleuteld, op servers in de EU.

Voor elk account, in elk pakket.

Wat het doet

In elk pakket
Tweestapsverificatie met een authenticator-app, voor elke gebruiker aan te zetten.Mijn apparaten: zie waar je bent ingelogd en meld een apparaat af, of log overal uit als je een telefoon of laptop kwijt bent. Je kunt op een beperkt aantal apparaten tegelijk ingelogd zijn.Een login is van één persoon. Valt aanhoudend gedeeld gebruik op, dan krijgt de beheerder een melding, en kan tweestapsverificatie voor die login verplicht worden.De rollen Beheerder, Medewerker en Kijker, en de knoppen die bij je rol horen.Elk account een eigen, afgescheiden database; klantgegevens versleuteld opgeslagen; servers in de EU en elke nacht een backup.Alles van je account in één download meenemen, met een register van de gegevens en formaten.
In Bouwteam, MKB+ en Enterprise
De rol Projectleider, die alleen zijn eigen projecten ziet.
In MKB+ en Enterprise
Rechten per gebruiker: per persoon precies instellen wat hij mag.
De winstJe weet wie erin kan en wat er met je gegevens gebeurt — en je kunt ze altijd meenemen.
Goed om te wetenTweestapsverificatie staat voor klanten standaard uit; je zet hem zelf aan. De privacyverklaring en de verwerkersovereenkomst staan onder Juridisch.

Vragen over beveiliging & privacy

Hoe beveilig je een bedrijfsaccount in een online programma?

Geef iedereen een eigen login en deel nooit een wachtwoord. Zet tweestapsverificatie aan, geef mensen alleen de rechten die ze nodig hebben, en log een telefoon of laptop die kwijt is meteen overal uit. Haal een login weg zodra iemand uit dienst gaat.

Waar staan mijn gegevens bij Calcurabouw?

Op servers in de EU, bij Hostinger in een datacenter in Frankrijk. Elk account heeft een eigen, afgescheiden database, de gegevens van je klanten staan versleuteld opgeslagen, en er wordt elke nacht een backup gemaakt.

Mag ik één login met collega’s delen?

Nee, een login is van één persoon; een extra gebruiker voeg je toe aan je pakket. Valt aanhoudend gedeeld gebruik van een login op, dan krijgt de beheerder een melding, en kan tweestapsverificatie voor die login verplicht worden.

Kan ik mijn gegevens meenemen als ik stop?

Ja. Een beheerder downloadt alles van je account in één zip, met de gegevens en je bestanden. Welke gegevens en formaten erin zitten, staat op de pagina Gegevens meenemen.